Billedet på sidehoved
  • Sdr. Ringgade 79, 9740 Jerslev J
  • 9945 4880
Ingen aktuelle opslag
  • 21-03-2018
    10:00
    Aalborg Teater - Karlson på taget · 0A · 1A · 2A · 3A · 3B · 4A · 4B
    1

Jul på Toftegårdsskolen.

Julen byder på mange traditioner, også på Toftegårdsskolen. Idag var der både en gammel og måske en ny tradition på programmet.

Først var det 7. klasses skønne piger der gik Lucia for skolens elever og for børnehaven der kom forbi. Efter optoget på skolen fortsatte de på plejehjemmet hvor de sang på 7 stuer og optrådte med et par sange. Godt gået piger.

Om formiddagen kom børnehaven på besøg på Skolebiblioteket, de var blevet inviteret op for at høre en julehistorie. Det blev nu til lidt mere end det, for julemanden kom pludselig forbi med rosiner og pebernødder, og så blev der sunget et par julesange sammen skolens 9. klasse. Hyggeligt, og måske en ny tradition. 

 

 

 

1. præmie til 5.a

5.a. har i historie deltaget i en lamdsdækkende konkurrence hvor de skulle lave en film om Martin Luther og Reformationen. 

Juryen som bl.a. bestod af Sigurd Barett og Anders Lund Madsen, valgt deres film som den bedste, bl.a. fordi deres film viser forståelse for reformationen og dens betydning og fordi de drager parallel til en moderne problematik, nemlig mobiltelefonernes magt.

De blev overrasket af Kim og Tanja med kagemand og blomster.

Præmien er et besøg af "Store Nørd" fra DR-Tv

.